Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen voor allergenen > Waarschuwing van Albert Heijn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (stoffen die een allergie of intolerantie veroorzaken) Waarschuwingen van fraudegevallen Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 15.09.2017


14/09/2017
Waarschuwing van Albert Heijn

Product: Kip-rode pesto salade van het Albert Heijn merk .
Allergeen niet vermeld op etiket: lactose en melkeiwit .Albert Heijn heeft besloten de Kip-rode pesto salade van het Albert Heijn merk uit de winkels terug te halen aangezien dit product lactose en melkeiwit bevat en dit niet vermeld is op het etiket.
Op het etiket van de Kip-rode pesto salade van het Albert Heijn merk met een houdbaarheidsdatum van 29 september 2017 staat niet vermeld dat het product lactose en melkeiwit bevat. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen met een melkeiwitallergie en/of lactose-intolerantie.
Albert Heijn heeft daarom in samenspraak met het FAVV beslist om dit product uit de verkoop te nemen en een persmededeling te versturen om de consumenten op de hoogte te brengen.

Beschrijving van het product
  • AH rode pesto salade
  • Ten minste houdbaar tot 29-09-2017
  • Gewicht: 150 g
  • Verpakking: Plastic bakje
  • Verkocht vanaf 01-09-2017

Dit product werd verdeeld via volgende verkooppunten:

Alle Albert Heijn winkels

Info voor de consumenten

Als u allergisch of intolerant bent voor lactose en/of melkeiwit, eet dit product dan niet en breng het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen.
Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn is er geen risico bij consumptie.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op www.ah.be of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn Belgiƫ 0800-77705.
Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet