Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen > Waarschuwing van Cora

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (stoffen die een allergie of intolerantie veroorzaken) Waarschuwingen van fraudegevallen Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing over een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 22.09.2017


22/09/2017
Waarschuwing van Cora

Product: Rosengarten, Muesli rode vruchten.
Allergeen niet vermeld op etiket: Melk en soja.De N.V. CORA licht zijn klanten in dat hij geïnformeerd werd via zijn leverancier i.v.m de mogelijke aanwezigheid van de allergenen melk en soja. Deze zijn niet vermeld op het etiket van de muesli rode vruchten Rosengarten 750gr barcode nr 4005967511763, lotnummer 28/05/2018.

Uw cora winkel heeft dit product onmiddellijk uit de rekken verwijderd. Alles wordt in zijn werk gesteld met de fabrikant om samen het probleem op te lossen.

Indien u dit product gekocht heeft en u allergisch bent aan deze ingredi├źnten, gelieve het product dan niet te verbruiken en het zo vlug mogelijk naar het onthaal van uw winkel terug te brengen.
U wordt onmiddellijk vergoed.

Wenst u als klant meer informatie te ontvangen dan kunt u zich richten tot onze kwaliteitsdienst op het nr 071.34.89.35 of via mail: ALERTES-RETRAITS@CORA.BE.

Wij bieden onze oprechte excuses aan onze klanten voor dit ongemak en verzekeren u al het mogelijke te doen om in de toekomst dergelijke incidenten te vermijden.

De kwaliteitsdienst CORAOnze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet