Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands

Zoekmotor  



Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Professionelen > Dierlijke productie > Dieren > Paarden
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Voorlichtingscel Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Paarden


 

Identificatie en registratie

     
     
 

Slachtingen
- Mogelijke types slachtingen: commercieel, particulier in een slachthuis en particulier thuis

- Informatie over de voedselketen (VKI)

- Vacht/huidcondities van ter slachting aangeboden dieren

- Noodslachtingen

     
   
  Paarden binnengebracht in België zonder gezondheidscertificaat-Procedure
     
     
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 25.04.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet