Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands Duits Engels

Zoekmotor  



Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Professionelen > Over het FAVV
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Voorlichtingscel Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Over het FAVV


   
Het FAVV bestaat sinds 2000, en is in die tijd uitgegroeid tot een volwaardige organisatie binnen het geheel van de Belgische federale overheid.
 



  Structuur van het FAVV
     
  Crisispreventie en -beheer
     
  De processen van het FAVV (Cartografie)
     
  Businessplannen
     
  Activiteitenverslagen
     
  Multi Annual National Control Plan (MANCP)
     
  Workshop Heads of Agencies - Measuring Outcome (3-4/04/2014)




Andere informatie


  Het FAVV in een notedop
     
  Food safety surveillance by a risk based control programming: approach applied by the Belgian federal agency for the safety of the food chain (FASFC) (2006)
     
     


Tevredenheids-
enquête
s

Lees meer over de resultaten van onze enquêtes bij de Belgische consumenten en operatoren

Organogram van het FAVV

Zie

Wetgeving

Basiswetgeving van het FAVV

Machtigingen en protocols

Meer info...

Kwaliteit

Kwaliteitsmanagement en interne controle bij het FAVV

De waarden van het FAVV

Meer info

Diversiteit

Federale Handvest van de diversiteit

Video

Voedsel veilig overal
Deze video  stelt het FAVV  voor, zijn taken en de controles die  het  verricht,…

Glossarium van het FAVV

Het glossarium bevat termen en definities die specifiek zijn voor het FAVV.
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 10.03.2016   |   Naar boven
 


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet