Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Over het FAVV > Federale Handvest van de diversiteit
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Federale Handvest van de diversiteit
Eén Handvest voor allen, allen voor het Handvest !

De Federale Overheidsdiensten hebben een Federaal Handvest bekrachtigd dat als doel heeft de diversiteit te bevorderen. Het eerbiedigen van de diversiteit is van oudsher opgenomen in de waarden van het Agentschap. Zo heeft het Agentschap door het bekrachtigen van het Federale Handvest van de diversiteit duidelijk uiting gegeven aan zijn voornemen om zich op dit gebied nog meer te engageren.

Federale Handvest van de diversiteit (PDF)


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 04.03.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet