Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
Professionelen > Publicaties > Persberichten & Mededelingen > Het communicatieteam van het FAVV werft nieuwe woordvoerder...
Mededeling (07/02/2020) Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook


Het communicatieteam van het FAVV werft nieuwe woordvoerder aan

  De Nederlandstalige media kunnen vanaf vandaag met al hun persvragen terecht bij Hélène Bonte, de nieuwe woordvoerster van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Hélène Bonte maakt vanaf vandaag deel uit van het communicatieteam als Nederlandstalige woordvoerder. Zij volgt Liesbeth Van de Voorde op, die de functie gedurende anderhalf jaar met succes heeft uitgevoerd.

Een open en constructieve communicatie is van groot belang voor het FAVV. De communicatiedienst beantwoordt jaarlijks honderden vragen van journalisten, die een belangrijke partner vormen voor het Agentschap. Het Voedselagentschap nodigt journalisten uit om contact op te nemen met de woordvoerders voor vragen of eventuele verzoeken voor reportages op het terrein. Voor aankondigingen van het FAVV is het aangeraden de sociale media kanalen te volgen.
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 15.05.2020    |   Naar boven
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA - Alle rechten voorbehouden   |   Extranet