Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Raadgevend Comité > Wettelijke basis
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Wettelijke basis


 
M.B. van 19/02/2016 tot aanduiding van de organisaties, sectoren en hun mandaten van het raadgevend comité ingesteld bij het FAVV (B.S. van 02/03/2016).
(Nummer NUMAC - 2015000110 - voor de gecoördineerde wetgeving)


 
K.B. van 19/05/2000 betreffende de samenstelling en de werkwijze van het Raadgevend Comité ingesteld bij het FAVV (B.S. van 31/05/2000).
(Nummer NUMAC - 2000022443 - voor de gecoördineerde wetgeving)


De (Belgische) gecoördineerde wettelijke en reglementaire teksten zijn onder andere beschikbaar onder die link.
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 23.05.2016   |   Naar boven
 


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet