WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL EN




NIEUW
 
Advies 11-2017: Prioritering van microbiologische risico’s en richtlijnen voor het borgen van de microbiologische voedselveiligheid van rauwe en minimaal bewerkte plantaardige levensmiddelen in België .
Advies 10-2017: Ontwerp van koninklijk besluit betreffende de diergeneeskundige bedrijfsbegeleiding in het kader van de bestrijding van varroase .
Advies 09-2017: Herevaluatie van de microbiologische stabiliteit van rijstaarten na bakken.
Brochure: Leidraad voor de adviezen van het Wetenschappelijk Comité
Brochure: Voedselveiligheid binnen een duurzame voedselketen
           
24 november 2017 13de SYMPOSIUM VAN HET SCICOM Save the date !
           
   
BAROMETERS VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN Meer info

   
Onze opdracht is onafhankelijk wetenschappelijk advies uit te brengen met betrekking tot de veiligheid van de voedselketen.