Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Goede bijenteeltpraktijken
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


Primaire productie (Landbouw)


  Goede bijenteeltpraktijken

Gemeenschappelijke slinger- en honinglokalen
  Checklist 1 (XLS) (15/01/2010)
  Leidraad² (PDF) (15/01/2010)
   
Bijenstal
  Checklist 1 (XLS) (09/02/2010)
  Leidraad² (PDF) (09/02/2010)
   
   
1 Een checklist is een rapporteringstool voor de auditoren voor de weergave van de vaststellingen tijdens de audit.
   
2 Werkinstrument om de auditors te helpen om de eisen te interpreteren waarvan de naleving tijdens een audit gecontroleerd moet worden.
   
   

Exemplaren van de gids G-030 kunnen onder electronische vorm via de website : http://www.cari.be/publications/ (gids ook in het Duits beschikbaar) of in digitale versie bekomen worden op schriftelijke en gemotiveerde vraag bij

   
   
    Informatiecentrum voor bijenteelt
       
    Adres : krijgslaan 281, S33 - 9000 Gent
    Telefoon : 09 264 49 25
    Fax : 09 264 49 38
    E-mail :
       
       
    CARI - Centre Apicole de Recherche et d'information
       
    Adres : Place Croix du Sud, 4 - 1348 Louvain-la-Neuve
    Telefoon : 010 47 34 16
    Fax : 010 47 34 94
    E-mail :
   


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 12.08.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet