Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Grootkeukens en verzorgingsinstell...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


Distributie


  Grootkeukens en verzorgingsinstellingen

Generieke checklist in de B2C-sector.
   
Nota van 02/12/2010 (PDF) betreffende de validatie van de autocontrolesystemen van de bedrijfsrestaurants
   
Omzendbrieven
 
   
Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI's) :
- Erkende OCI's voor de gids G-025 (PDF) (24/05/2019)
- Co÷rdinaten van de erkende OCI's
   

FAQ bij de autocontrolegidsen in de B2C-sector

   

Autocontrolegids :

- G-044 generieke autocontrolegids voor de B2C-sector

- G-025 gids voor de autocontrole in de grootkeukens en verzorgingsinstellingen

   
   
   
   
 
 


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 18.11.2020   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet