Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Video's LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Video's
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 02.03.2023
Wij zijn er voor jullie Wij zijn er voor jullie


De activiteiten van het FAVV in 2021 De activiteiten van het FAVV in 2021


De activiteiten van het FAVV in 2020 De activiteiten van het FAVV in 2020


De activiteiten van het FAVV in 2019 De activiteiten van het FAVV in 2019


Meldpunt van het FAVV

Het meldpunt van het FAVV is een dienst voor consumenten die als doel heeft hun vragen of bezorgdheden dagelijks op te volgen.


Let u op allergenen? Wij ook.

Het is de taak van het FAVV om na te gaan of voedingsbedrijven de regelgeving inzake de juiste voorlichting van de consumenten over de producten die zij consumeren respecteren, meer bepaald wat allergenen in levensmiddelen betreft.
Enerzijds zorgt het agentschap voor controles, anderzijds voor de nodige didactische ondersteuning en worden er specifieke opleidingen georganiseerd om de bedrijven te begeleiden.


U wilt uw huisdier beschermen tegen hondsdolheid? Wij ook

Hondsdolheid. Ook al bestaat er een vaccin en is de plaag uitgeroeid in onze regio, het blijft wel een dodelijke ziekte. Misschien bent u het vergeten, maar deze ziekte is ongeneeslijk zodra de eerste symptomen verschijnen!

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet