Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Delhaize LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 05.05.2022
05/05/2022
Waarschuwing van Delhaize
Product: Kippenchipolata van het merk Delhaize.
Allergenen of stoffen die een intolerantie veroorzaaken niet vermeld op het etiket: Tarwe en/of mosterd.Delhaize vraagt haar klanten om onderstaand product niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat hierbij niets aan het toeval over.

Tijdens één van deze kwaliteitscontroles werd vastgesteld dat, wegens het ontbreken van de ingrediëntenlijst, de allergenen “tarwe” en “mosterd” niet vermeld worden op de verpakking van de kippenchipolata van het merk Delhaize.


Info product:

Naam: Kippenchipolata
Merk: Delhaize
EAN code: 2205455000000
Houdbaarheidsdatum (TGT): 10/05/2022
Periode van commercialisatie: van 03/05/2022 tem 04/05/2022
Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht en allergisch zijn aan tarwe en/of mosterd , vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Consumenten die niet allergisch of intolerant zijn voor tarwe en/of mosterd, kunnen het product zonder risico consumeren.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.


Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713.


Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet