Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten  > Zoeken van A tot Z

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Zoeken van A tot Z Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 22.08.2023


Met "Zoeken van A tot Z" kkunt u snel de op de site beschikbare informatie terugvinden via trefwoorden.

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

 
     
 
A
 
  Aangekondigde controleacties
Aankoop (Tips)
Abrikozenpitten
Acrylamide
Activiteitenverslagen van het FAVV

Additieven
Adviezen van het Wetenschappelijk Comité
Aflatoxinen
Allergieën
Amerikaans vuilbroed
Auditcomité
Antibioticaresistentie

Atypische myopathie bij paarden

  Naar boven
     
 
B
 
 

Bacterievuur

Barbecue

Barometers voor de veiligheid van de voedselketen

Bereide maaltijden

Bereiding
Bereiding van maaltijden thuis
Beurzen (Het FAVV op)

Bewaartemperatuur
Bewaring

Bijen
Bijen : Federaleplan
Bijenteelt
Biociden (Toegelaten)
Bluetongue

Botulisme
Brooddoos
Bruinrot
Businessplannen voor het FAVV


  Naar boven
     
 
C
 
 

Champignons

Chemische contaminanten
Chocolade-eitje
Confituur
Contact

Contactmaterialen
Contaminanten
Controles van het FAVV:
        - In een veeteeltbedrijf
        - In een fruitbedrijf
        - In het slachthuis
        - In een grensinspectiepost (GIP)
        - In een restaurant
        - Controle van de bagage van reizigers
        - Wegcontroles
Crisiscel van het FAVV


  Naar boven
     
 
D
 
 

Dierengezondheid

Dierenwelzijn
Dierziekten
Dioxines en PCB
Dourine
Driekoningentaart


  Naar boven
     
 
E
 
 

Eau de vie
Eieren

Enquêtes
Equine infectieuze anemie
Etikettering

Europees vuilbroed


  Naar boven
     
 
F
 
 

FAVV (Over het)
FAVV (Video)
Federale bijenplan

Filet américain
Financiering van het FAVV
Foodweb

Frieten
Frituurolie
Fruit


  Naar boven
     
 
G
 
 

Genetisch gemodificeerde organisme (GGO)

Gerichte controleacties
Gezelschapsdieren (op restaurant)
Gezelschapsdieren (reizen met)

Gojibessen
Goede hygiëne praktijken (GHP)

Groenten


  Naar boven
     
 
H

 

 

Handschoenen

Hemorragische ziekte bij konijnen (RHD)
Hondsdolheid

Houdbaarheidsdata


  Naar boven
     
 
I
 
 

Incidenten voedselveiligheid
Incident in het IRE (Institut des radioéléments) te Fleurus

Infectieuze boviene rhinotracheitis (IBR)
Insecten


  Naar boven
     
 
J
 
  Job

  Naar boven
     
 
K
 
 

Kaas (Bewaring)
Kastanjekanker
Kerstmarkten

Kip en bacteriën

Koelbox

Koelkast

Koelkast (Gemeenschappelijke)
Kwade droes


  Naar boven
     
 
L
 
  Laboratoria van het FAVV
Links
Listeria
Locale controle-eenheden (LCE)

  Naar boven
     
 
M
 
 

Maaltijden thuis
Mededelingen van het FAVV

Maedi-visna
Melamine
Meldingsplicht

Meldpunt voor de consumenten

Mond- en klauwzeer

Multi Annual National Control Plan (MANCP)
Mycotoxinen


  Naar boven
     
 
N
 
 

Nagerechten
Nationale opsporingseenheid (NOE)

Newsletter FAVV

Nieuwsbrief van het FAVV
Nucleair ongeval


  Naar boven
     
 
O
 
  Oesters
Op reis
Openbaarheid van bestuur
Organogram van het FAVV
Overdraagbare spongiforme encefalopathieën (O.S.E.)
Overschotten op restaurant

  Naar boven
     
 
P
 
 

Paling

Pangasius
Paramyxovirose
PCB

Persberichten van het FAVV
Personen met een beperking
Pesticiden
Picknick
Pijnboompitten
Plantenziekten
Preventie van besmettelijke aangifteplichtige dierziekten
Productterugroepingen
Professionele ambulante verkopers en gelegenheids-ambulante verkopers

Publicaties van het FAVV
Publicatie van de inspectieresultaten in de sector B2C

   

  Naar boven
     
 
Q
 
  Q-koorts

  Naar boven
     
 
R
 
  Raadgevend Comité
Radioactiviteit
Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF)
Restaurant
Resten van gerechten thuis
Overschotten op restaurant
Ringrot
Rookverbod in de horeca
Roomijs
Rundertuberculose

  Naar boven
     
 
S
 
  Sandwich
Schaaldieren
Schmallenbergvirus
Smiley
Snijbiet

Snoepgoed

Sociale media (gerespecteerde regels)
Stevia

Steviolglycosiden
Stroomafschakelplan

Sushi

  Naar boven
     
 
T
 
   

  Naar boven
     
 
U
 
   

  Naar boven
     
 
V
 
 

Varkenspest

Varroase
Verpakking: eigen verpakking
Verpakt onder beschermende atmosfeer

Video: Voedsel veilig overal
Vijf sleutels voor veilig voedsel

Virale encefalitiden bij paardachtigen
Vis

Vlees
Voedingssupplementen
Voedings- en gezondheidsclaims
Voedselveiligheid in de Europese Unie
Voedselvergiftigingen in België (Jaarverslag WIV)
Voedselvergiftigingen
Voedselverspilling
Vogelgriep


  Naar boven
     
 
W
 
 

Werkaanbiedingen

West Nile koorts
Wetenschappelijk Comité

Wild

Woordvoerders van het FAVV


  Naar boven
     
 
X
 
    Xylella fastidiosa

  Naar boven
     
 
Y
 

  Naar boven
     
 
Z
 
 

Zalm
Ziekte van Aujeszky

Zomerkamp

Zoonose
Zoosanitaire toestand in België
Zuivelproducten
Zware metalen





Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst..

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet