Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Publicaties > Mededelingen > Grensinspectiepost van het FAVV wint de Brucargo Award
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 


Mededeling


Grensinspectiepost van het FAVV wint de Brucargo Award (21/03/2014)

Sinds 2007 deelt Brussels Airport Awards uit aan luchtvaartmaatschappijen en partners die actief zijn op de luchthaven en die zich onderscheiden op het vlak van stiptheid en prestaties, milieu, veiligheid, netwerk en routeontwikkeling.

De zevende editie van de Brussels Airport Aviation Awards vond plaats op 20 maart. In 2012 is er een award bijgekomen de “Brucargo Award” voor de partners op Brucargo.
Deze award voor de partners op Brucargo, wordt nog maar voor een tweede keer toegekend.
Het was de Grensinspectiepost van het Voedselagentschap die voor 2013 de Award in ontvangst mocht nemen voor de succesvolle samenwerking met Brussels Airport om de doorstroomsnelheid van goederen te verhogen.

Uit derde landen ingevoerde dieren, diervoeders, levensmiddelen van dierlijke oorsprong, planten en plantaardige producten, inclusief plantmateriaal en hout, en contactmaterialen worden gecontroleerd in de grenscontroleposten van het FAVV die zich in de Belgische havens en luchthavens bevinden.

Deze Award levert nogmaals het bewijs dat het uitvoeren van gedegen controles absoluut geen rem legt op het leveren van uitstekende diensten aan de gecontroleerde bedrijven.      Contactpersoon voor de pers :
      Lieve Busschots
      lieve.busschots@favv.be
      Tel. : 0477 59 83 93


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 09.03.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet