Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Publicaties > Persberichten & Mededelingen > Het FAVV reorganiseert zijn buitendiensten
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 


Persbericht


Het FAVV reorganiseert zijn buitendiensten (11/10/2016)

Het FAVV reorganiseert zijn buitendiensten. In de toekomst zal er niet meer gewerkt worden met provinciaal georganiseerde controle-eenheden, maar met grotere eenheden.

Voor West-Vlaanderen, Antwerpen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen en Luik zijn er geen wijzigingen voorzien.


Waals-Brabant en het grootste deel van Namen vormen ook een nieuwe controle-eenheid. Aan de controle-eenheid Luxemburg worden vier gemeenten van de provincie Namen toegevoegd (Beauraing, Gedinne, Bièvre, Vresse-sur-Semois).

Het westen van Vlaams-Brabant zal samen met Oost-Vlaanderen een controle-eenheid vormen; het oosten van Vlaams Brabant met Limburg.

Het Agentschap zal erover waken een eerlijke en billijke oplossing te vinden voor al haar personeelsleden en dan voornamelijk voor hen die administratieve functies vervullen en die mogelijks op een nieuwe locatie gehuisvest zullen worden. Deze nieuwe organisatie brengt in ieder geval geen ontslagen met zich mee.

De overgang van de oude naar de nieuwe organisatie zal voor de consumenten en de operatoren transparant en vlot verlopen, enkel de contactgegevens zullen uiteraard op termijn wijzigen. Controles en inspecties bij de operatoren blijven op dezelfde manier georganiseerd.      Contactpersoon voor de pers :
      Lieve Busschots
      lieve.busschots@favv.be
      Tel. : 0477 59 83 93

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 11.10.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet